Kevätuutta ihollesi

"Herätä ihosi hehkuun...
...luonnolisesti"
KATJA KOKKO SUOSITTELEE
ASIAKASARVIOT
ITSERUSKETTAVIEN
KÄYTTÖ
CHOCOLATE SUN -KOKOELMA
 
Kun arvostat turvallisia, luonnollisia ainesosia ja haluat ihollesi terveen päivetyksen, on Chocolate Sun täydellinen valinta! 
Chocolate Sunin avulla tuot ammattimaisen rusketuksen ihollesi!
Ylellinen kokoelma itseruskettavia, jotka hemmottelevat ihoasi samalla, kun ne tekevät ihostasi täydellisen kullanruskean

Katja Koko suosittelee

Rakastuin tuotteissa todella kevyisiin ja nopeasti imeytyviin koostumuksiin, jotka eivät tuki ihoa ja voidepohjat ovat yksinkertaiset ilman turhia fillereitä. 

 

Resepti sileisiin suklaasääriin on varsin yksinkertainen ja siihen tarvitsee vain kaksi tuotetta: vartalokuorinnan ja hyvän itseruskettavan.

Yksinkertaisella reseptillä lopputulos on usein se paras ja niin on tämänkin

tuotteen kohdalla.

 

Emulsion koostumus on täydellisen ohut, helposti ja tasaisesti levittyvä, mutta nopeasti imeytyvä.

 

Olen itse juuri tällaisten itseruskettavien, kevyiden voiteiden ystävä.

 

Terve, hunajainen hehku tekee ihmeitä!

Asiakasarviot

 
 

TODELLA POSITIIVINEN YLLÄTYS

 

 

 

Chocolate Sunin spray vei sydämen. Se tuli pullosta ulos hienojakoisena, värillisenä sumuna, joten näin heti mihin sitä tulee suihkineeksi. Tuloksena oli todella tasainen rusketus ilman raitoja ja oranssiin taittuvaa sävyä, joita joskus aikaisemmin muita tuotteita käyttäneena olen kokenut. Tuoksukin oli poikeuksellinen hieno!

Ihana piristys talven jäljeltä väsyneelle harmahtavalle iholle!

Mervi

IHANA TUOKSU!

 

 

 

Voide tuoksuu superherkulliselle! 
Ja mikä parasta, se levittyy helposti ja tasaisesti sekä imeytyy nopeasti.

Tuija

KEVYT TUOTE KASVOILLE!

 

 

 

Olen ollut arka kokeilemaan epäpuhtaalle kasvojen iholleni itseruskettavia, sillä välillä on tuntunut että ne tukkisivat ihoani. Tämän tuotteen kohdalla kokeilufiilikset olivat kuitenkin aivan muuta, sillä kasvogeeli oli mukavan kevyt koostumukseltaan. Geeli levittyi helposti kasvoille ja lopputuloksena oli kevyt päivetys, eikä muutaman käyttökerran aikana ole ainakaan tuntunut että ihoni olisi tukkiutunut siitä.

Iris

Chocolate Sun -kokoelma

ITSERUSKETTAVAT VOITEET

Cocoa Lite, Cocoa Glow & Absolute Sun Tanning Cream Face & Body 240ml

ITSERUSKETTAVAT KASVOGEELIT

Cocoa Illume Lite  & Cocoa Illume Tanning Gel 120ml

ITSERUSKETTAVAT SPRAYT

Cocoa Fleur 1, 2 & 3 Tanning Atomizer 120 ml

 
 

Kuinka itseruskettaviä käytetään

1. VALMISTELU: 

 

Ihon tulee olla kuorittu, kuiva ja puhdas muista ihonhoitotuotteista. Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä ja valmistele kostea ja kuiva liina ennen aloittamista. Liinoja käytetään kämmenten pyyhkimiseen levityksen aikana, jottei tuote imeytyisi käsiin.

2. LEVITYS: 

 

VALMISTELU: lisää ohut kerros kosteusvoidetta kämmenten ylä- ja alapuolelle ja jalkateriin, älä unohda sormien ja varpaiden välejä. Lisää hieman voidetta myös nilkkojen ulkosivuille, kantapäille ja ranteiden sisäpuolelle. 

 

JALAT: Aloita tuotteen levitys nilkoista. Levitä yhteen jalkaan kerrallaan, eteen ja taakse. Muista lisätä tuotetta myös pakaroille samalla kun levität sitä jalkojen takaosaan – häivytä alaselkään asti. 

 

SELKÄ: Jatka levittämistä alaselkään siirtyen selän keskiosan kautta yläselkään. Tässä kohtaa on hyvä pestä kädet, kuivata ne hyvin ja siirtyä muihin vartalon osiin. 

 

VATSA: Jatka levittäen koko vatsan alueelle ja kylkiin. 

 

RINTA: Lisää tuotetta rintakehään häivyttäen kaulalle ja hartioille – yltäen aina yläselkään levittämääsi alueeseen saakka. 

OLKAPÄÄT JA KÄSIVARRET: Aloita olkapäiden etupuolen yläosasta. Levitä tuotetta alaspäin käsivarren etuosaan aina ranteeseen asti. Levitä seuraavaksi ohut kerros tuotetta käsivarsien sisäpuolelle. Käsivarsissa häivytys ja vetojen päällekkäisyys ovat erityisen tärkeitä. Häivytä kevyesti kainalon ympärille. Älä lisää tuotetta suoraan kainaloon. 

LEVITYSVINKKEJÄ

Levitä tuotetta hellävaraisesti, laajasti ja pyörivin vedoin vartalolle – jokaisen vedon tulee osua hieman edellisen päälle, jottei ihoon jää raitoja tai paljaita kohtia.

 

Tuotteen on ennemmin parempi antaa imeytyä rauhassa, kuin että se hierottaisiin voimakkaasti ihoon.

JALKATERÄT: Sekoita kosteusvoidetta tasaisesti itseruskettavaan. Levitä kevyesti, mutta tasaisesti jalkaterien päälle häivyttäen nilkkoihin, mistä koko tuotteen levitys alkoi. 

 

KASVOT: Häivytä tuotetta kaulalta kasvoille, samalla tavalla, kuin meikkivoiteenkin kanssa. 

 

KÄMMENET: Sekoita kosteusvoidetta tasaisesti itseruskettavaan. Lisää kevyesti, mutta tasaisesti kämmenten pääliosaan häivyttäen ranteisiin. Muista viimeistellä pyyhkimällä kämmenen alapuoli ja sormien välit. 

3. VIIMEISTELY:

Käytä kosteaa liinaa pyyhkiäksesi kämmenten ja sormien välit. Rullaa pieni pehmeä pyyhe ja käytä sen pehmoista osaa pyyhkiäksesi kevyesti kainaloiden reunat, ranteet, nilkat, kämmenet, jalkaterät ja käsivarsien sisäpuolet. Tämä auttaa tuotteen häivyttämisessä, jolloin rajoja ei synny helposti.

 • Kasvot ovat jatkuvasti alttiina ympäristöhaitoille, kuten ilmansaasteille, vaihteleville keleille ja vapaille radikaaleille, mistä johtuen rusketus haalistuu kasvoilta vartaloa nopeammin. 

 

 • Itseruskettava haalistuu päivä päivältä 

 

 • Liiallisen auringolle altistumisen välttely on tehokkain keino säilyttää terve, nuorekkaan näköinen iho. 

 

 • Käytä aina aurinkosuojaa – itseruskettava EI suojaa ihoa auringolta, palamiselta tai ympäristöhaitoilta.

 • Ihon kosteuttaminen pidentää rusketuksen kestoa ja tuote haalistuu tasaisemmin.

 • Rusketus haalistuu nopeammin, jos käytät iholla anti-aging-tuotteita tai kuorivia tuotteita. 

 • Itseruskettavat tuotteet eivät sovi yhteen myöskään kuivattavien tuotteiden kanssa – tällöin lopputulos on usein läikikäs. 

 • Hormonaaliset muutokset, tiettyjen lääkeaineiden käyttö, dieetti tai stressi voivat vaikuttaa heikentävästi itseruskettavan tehoon. 

 • Hormonaaliset muutokset voivat joskus ehkäistä itseruskettavan värin kehittymisen – älä huolestu, vaan levitä tuotetta uudelleen. 

 • Kaikki Chocolate Sun -itseruskettavat on luotu sekoituksesta orgaanisesti kasvatettuja ja villinä kerättyjä yrttejä ja uutteita, jotka on valittu niiden hyödyllisten, hoitavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi. 

 • Tuotteet sisältävät lisäksi sheavoita, kookosöljyä ja aloeta – ainesosista 92-94 % on orgaanisia, joista vettä ei ole laskettu mukaan prosentuaaliseen osuuteen. 

 • Chocolate Sunin tuotteet ovat kevyitä, eivätkä ne sisällä komedogeenisiä, eli ihohuokosia tukkivia ainesosia. 

 • Tuotteet eivät sisällä lainkaan itseruskettaville tyypillistä DHA:ta, joka on yleensä itseruskettavan tuotteen epämiellyttävän tuoksun takana. Chocolate Sun tuoksuu ainoastaan sen sisältämille ainesosille – kaakaolle ja vaniljalle. (Nam!)  

CHOCOLATE SUN SISÄLTÄÄ...
KESTÄVÄ RUSKETUS...
TIESITKÖ, ETTÄ...
 

Copyright © 2017 Naturelle.fi

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle