Tata Harper

"Jag kunde inte hitta några naturliga produkter som gav mig de resultat och den lyxiga upplevelse jag var ute efter, så jag bestämde mig för att skapa dem själv."

Tata Harper Skincare är för tillfället en av de snabbast växande varumärkena inom naturlig skönhet i världen. Företaget som etablerades 2002 har ett simpelt uppdrag:

 

Att skapa produkter som är både lyxiga och effektiva, utan syntetiska kemikalier. Tillverkade i små mängder på laboratorier i Vermont kombinerar varje produkt de bästa ingredienserna med den senaste hudvårdstekniken.

Hynt Beauty

Hynt Beautys produkter är tillverkade med ekologiska ingredienser så långt det är möjligt. De är veganska med undantag från mascaran som innehåller bivax, för att inte äventyra den fantastiska finish och effektivitet som vi utlovar med alla våra produkter.

 

Produkterna är skapade med organiska ingredienser rika på antioxidanter, extrakt och oljor som återfuktar, lugnar och föryngrar huden. Vad vi väljer att inkludera i vår hudförbättrande formula är lika viktigt för oss som vad vi väljer bort. Hynt är icke-komedogen och fri från toxiner, gluten, parabener, silikon och talk samt cruelty-free (godkänd av PETA).

 

Det finns inga genetiskt modifierade organismer,

livsmedelsfärgämnen (förutom i ARIA läppstift i färgen Red Fervor), karminer, ftalater, irriterande vismutoxidklorid, nanopartiklar, petrokemikalier eller mineraloljor som används i våra produkter. Vi använder inte konstgjorda konserveringsmedel och utnyttjar istället de naturligt potenta antimikrobiella och antibakteriella egenskaperna från olika örter, växter och blommor.

 

En naturlig, toxinfri och hud-hälsosam kollektion av lyxiga makeup- och hudvårdsprodukter.

MABLE

Tror du att ett litet val inte gör någon skillnad? Du har rätt. Men om du gör samma val om och om igen? Då har du gjort ett litet avtryck. De kallas vanor. De är boven i dramat bakom vår dåliga hälsa. Vår döende planet. De är roten till problemet... och de är också en del av lösningen. För att bryta dåliga vanor krävs små steg. Det börjar med planteringen av ett frö. Och frön? Dem är små.

 

Ta en tandborste som exempel. Ett litet, obetydligt objekt. Men det är ett nödvändigt föremål i ditt hem. Du skulle aldrig låta din familj vara tandborst-lösa. Nästan fem miljarder tandborstar i plast hamnar varje år i marken och våra hav. Varenda tandborste som någonsin tillverkats...existerar fortfarande. Det är där MABLE tandborsten kommer in. Tillverkad från hållbar bambu. Naturligt antimikrobiell. Biologiskt nedbrytbar.

 

Med en kropp likt en röda-mattan stjärna... och ett hjärta av en trädkramande hippie.

PLANT Apothecary

PLANT Apothecary är nya varianter på naturliga, effektiva hudvårds- och hälsoprodukter från hela världen som uppskattats genom tiderna. Deras 100% botaniska, USDA Organic-märkta produkter kombinerar aroma- och fytoterapi med ren, modern design och en känsla för humor - ett varumärke som tilltalar alla åldrar, oavsett kön.

 

PLANTs enkla, rakt-på-sak förpackningar speglar innehållets enkelhet. Produkterna är fria från mineralolja, parabener och andra syntetiska ingredienser. I linjer med sitt uppdrag att vara socialt och miljömässigt ansvariga samarbetar PLANT med BKLYN UNLTD, en Brooklyn-baserad ideell organisation som ger arbete till mentalt och fysiskt funktionshindrade vuxna - som hjälper till med såväl produktion som distribution.

 

Inga PLANT-produkter testas på djur och samtliga produkter är fria från ingredienser med animaliskt ursprung. Våra produker bär PETA Cruelty-Free loggan med stolthet.

 

Apotekare med samvete.

Fresh Therapies

Här på Fresh Therapies älskar jag att använda vad moder jord har gett oss. Jag tror att vi har fått alla de ingredienser vi behöver för en god hälsa inifrån och ut.

 

Detta är något som även gäller våra förpackningar. Jag gör mitt bästa för att bara använda återvinningsbara material, en av anledningarna till att jag föredrar glasbehållare framför plast. Jag tycker detta ger produkterna en sofistikerad stil som du kan vara stolt över att ha framme.

 

De ingredienser vi använder är snälla mot såväl människa som planet. Varken råvarorna eller de färdiga produkterna testas på djur och så kommer det heller aldrig att bli. De flerfaldigt prisbelönta, naturliga nagelvårdsprodukterna väntar på att du ska uppleva dem.

 

Upptäck skillnaden idag.

VARUMÄRKEN

Naturelle Pro Beauty | Teollisuustie 9, 04300 Tuusula, Finland  |  Contact: p. + 358 50 349 9796 | lena (at) naturelleprobeauty.com

 

© 2019 by Naturelle Pro Beauty